Kontakt

Felanmälan

Riksbyggen Dag & Natt
Telefon: 0771-860 860 Dygnet runt.
OBS! Kostsamt med utryckning mellan 16.00-08.00
Hemsida: www.riksbyggen.se/Kontakt/

Felanmälan görs alltid till Riksbyggen Dag & Natt. Dit hör du av dig om saker som behöver åtgärdas i fastigheten. Vaktmästarna åtgärdar endast fel som anmälts via Riksbyggen Dag & Natt. Det kan t ex röra sig om fönster som kärvar, problem med belysning i trapphus/källare, trasiga maskiner i tvättstugan, borttappad lägenhetsnyckel/elektronisk nyckeltagg, tvättkolv, nya luftfilter till fönsterna o s v. Din egen ytterdörr samt installationer inuti din lägenhet ansvarar du däremot helt och hållet själv för.

Du ringer även hit vid akuta fel samt vid ordningsproblem i trappa eller på gård.
Klockan 16.00-08.00 är jourtid. Utryckningar under denna tid är väldigt kostsamma. Tänk därför på att inte ringa jouren i onödan.

Vaktmästare
Vaktmästaren når du på 0704-023 395 som är på plats måndag-torsdag 07.30-16.00, fredagar 07.30-14.00.
Övriga tider eller vid akut problem, kontakta jour Dag & Natt.

Styrelsen/Expeditionen (Albinsrogatan 23, på gaveln)
E-post: styrelsen@malmohus17.se
Telefon: 0723-19 01 92. Kontaktuppgifter till respektive styrelsemedlem finns uppsatt på anslagstavlorna i trapphusen. Där finns också uppgifter om öppettider.

Du är välkommen att kontakta styrelsen om du undrar över något som saknas på hemsidan, eller om du funderar på att flytta hit och vill veta mer om oss!

Mitt Riksbyggen
Som medlem i Riksbyggen så har du fått inloggning till vår föreningsportal på www.riksbyggen.se. Här finns allt du behöver veta om att bo i bostadsrätt. Här hittar du också dina personliga data för dig och din bostadsrätt.

Valberedningen
Är du intresserad av att delta i föreningens verksamhet? Du kanske vill nominera dig själv eller någon annan till en post i föreningens styrelse? Hör gärna av dig till Marcus Odelstig i Valberedningen på telefon 0760-273559.

Webb/Hemsidan 
Upplever du tekniska problem på hemsidan?
Du kanske saknar någon information?
Kontakta styrelsen.