Praktiska Lokaler, förråd

Tvättstugor

Det finns tvättstugor i källaren i varje hus. För att boka tvättid låser man fast sin tvättkolv på tavlan bredvid tvättstugan.

Allhobbyrum

I föreningen finns ett all-hobbyrum i Hus 2, som går att hyra max en vecka i taget. Efter användning ska lokalen städas. Samma ordningsregler gäller här som i våra lägenheter, endast tillåtet för borrning eller hamrande vardagar 08.00-20.00, lördag 10.00-16.00 och tyst söndagar/helgdagar. Kölista finns och bokning sker hos vaktmästaren.

Här kan du göra diverse hobby/renoveringsprojekt som kanske är svåra att utföra i lägenheten ibland. I rummen finns en arbetsbänk och strömuttag. Övrig nödvändig utrustning och verktyg får man själv ta med sig. Man städar efter sig själv och tänker på att inte väsnas på olämpliga tider.

Förråd

Föreningen har ett antal mindre förråd för uthyrning i våra fastigheter. Kostnad för att hyra är 7 kr/kvm och intresseanmälan görs till styrelsen@malmohus17.se. Kölista finns.

Fritidslokaler

Föreningens fritidslokaler är nyrenoverade och i mycket gott skick och kan lånas av medlemmarna för privat bruk för t ex barnkalas. Fritidslokalerna är öppna för lån fram till 22:00. Storhelger ( jul och nyår) är undantagna.

Kostnad lokalen Bisittareg. 700  kr. och Albinsrog. 37  700:.- som faktureras på nästa hyresperiod. Deposition 500 kr, återfås då lokalen är inspekterad. Eventuella kostnader som föreningen har för städning eller störningsjour kommer att debiteras den lägenhetsinnehavare som har lånat lokalen.

För bokning, kontakta Anette Jensen eller Jan Wieslander. Deras telefonnummer finns anslagna i trapphusen.

Lilla Lokalen Bisittaren låghus 40p

 

 

Stora Lokalen Albinsrogatan 37, 60p